Aperitive bruschete cu naut

de katty in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2015 | 12317 vizualizari

 

Ingredientul meu preferat pentru zilele de post este de departe nautul. Astazi am facut bruschete cu naut. Iar daca aveti o conserva de naut bruschetele vor fi gata imediat.

 

INGREDIENTE

  • o conserva naut
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin uscat
  • 1 franzela
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive bruschete cu naut:

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul de masline. Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul curatat si tocat fin. Lasam cateva secunde, stingem cu o jumatate de cana apa calduta si punem nautul si conserva de rosii mixata. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa fiarba pana scade sosul.
Intre timp taiem franzela felii si o prajim pe gratar. Cand feliile sunt gata punem deasupra  nautul cald si servim imediat. Ornam cu frunze de  busuioc sau rozmarin. (Inainte de a pune nautul pe felii puteti stropi feliile cu putin ulei de masline)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive bruschete cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu crema de branza si somon afumat